Zdravljenje celulita

Na fizioterapiji Remedios smo se odločili, da se skupaj z vami spopademo s celulitom. Imamo opremo in znanje, da vam pri tem pomagamo.

Program zdravljenja celulita v naših prostorih zajema manualne tehnike kot so intenzivna, globoka ročna masaža, masaža z ventuzami in ročna limfna drenaža po  Voderju. Omenjene manualne tehnike bomo nadgradili z aparaturno terapijo, in sicer Storz udarnimi valovi. Celotni tretma pa bomo izvajali z najnovejšo kozmetiko Afrodita (Extra care kontaktni gel za udarne valove, Anticellulite lipolit koncentrat cekropija, Anticellulite grapefruit in cekropija krema).

Postopek zdravljenja celulita traja 90 minut, in sicer se priporoča 2 – 3x tedenski tretma. Vsak tretma je individualno prilagojen glede na področje in stopnjo celulita. Začne se z 30 minutno globoko ročno masažo problematičnega predela z anticelulitno kremo, ki jo še dodatno podkrepimo z cuppingom – ventuzami. Nadaljujemo z udarnimi valovi, ki prav tako trajajo 30 minut – ob tem uporabljamo Extra Care kontaktni gel, ki deluje lipolitično. Sledi ročna limfna drenaža. Celotni postopek zaključimo z nanosom Anticellulite lipolit koncentrata cekropija.

Ob zaključku posamezne terapije dobi vsaka stranka tudi navodila in priporočila za domov (pitje gline za razstrupljanje, vaje za moč za problematična področja, anticelulitni gel za obravnavo doma – anticellulite gel z amazonskim kompleksom, navodila za dodatno hidracijo, itd.)

Za vse, ki vas podrobneje zanima kako se spopadamo s celulitom in kakšni so učinki anticelulitnega tretmaja s pomočjo udarnih valov, si poglejte spodnji video in strokovni članek napisan na to temo.

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=L7B4Inr6J5U

Članek:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2686339/