Lončarič Tanja – Remedios zasebna fizioterapija
Lokacija
Ulica borcev 1b,
2000 Maribor
Pokličite nas
+386 (0)41 260 097
Pošljite sporočilo
info@remedios.si
Delovni čas
pon. - pet.: 8.00 do 21.00
Sobota in nedelja po dogovoru.

Po Srednji zdravstveni šoli Novo mesto,  sem  bila del zdravstvenega tima v Zdravilišču Šmarješke Toplice. Spoznala sem se s terapevtsko masažo in limfno drenažo po poškodbah skeleta. Tam sem začutila svoje poslanstvo kot maserka.

Pot me je vodila na Pedagoško fakulteto Maribor, istočasno pa sem bila zaposlena v Medicinsko-rekreacijskem centru Fontana. Moja želja po znanju je rastla. Vpisala sem se v šolo Tui-na masaže, kjer sem se spoznala z akupresuro in kitajsko filozofijo pogleda na človeka in zdravje. Tam sem dobila manjkajoči del sestavljanke, da je bolečina lahko posledica manjka na ostalih nivojih telesa (misli, čustva, energije).

Sodelovala sem z Društvom distrofikov Slovenije in delala v njihovem rehabilitacijskem centru v Izoli, v Domu dva topola. Tam sem se spoznala z masažo invalidov. Ob njih sem se naučila, kako malo potrebujejo nekateri, da svoje življenje živijo radostno in polno. Z njimi sodelujem še danes. Po končani Pedagoški fakulteti, ki mi je dala znanje predvsem iz psihologije in komunikacije z ljudmi, sem se odločila, da se predam poklicu maserke.

Od 2005 sem sodelavka Fizioterapije Remedios, kjer opravljam storitve limfne drenaže in terapevtske masaže.

Leta 2011 sem pridobila naziv limfterapevt po Dr.Vodderju na inštitutu v Walchsee-ju. Izvajam kombinirano dekongestivno terapijo limfedemov. Tako so v moje življenje vstopili tudi onkološki bolniki.

V 15.ih letih sem spoznala, da je masaža lahko mnogo več od gnetenja mišic. Lahko je tudi iskanje miru posameznika, umik v sebe, kjer boste našli skrita sporočila, ki nam jih daje telo.