Lončarič Tanja – Remedios zasebna fizioterapija
Lokacija
Ulica borcev 1b,
2000 Maribor
Pokličite nas
+386 (0)41 260 097
Pošljite sporočilo
info@remedios.si
Delovni čas
pon. - pet.: 8.00 do 21.00
Sobota in nedelja po dogovoru.

Kineziologija je veda o gibanju in izhaja iz grše besede kinesis (gibanje). Proučuje telesno aktivnost ljudi in njen vpliv na zdravje, zmogljivost in gibalno učinkovitost posameznika, družbo in kakovost življenja.


Kinezioterapija ali gibalna terapija, pa je vrsta rehabilitacije, ki uporablja gib oziroma gibanje, kot osnovno sredstvo, za izboljšanje zdravstvenega stanja ali popolno ozdravitev posameznika. Gibanje lahko uporabljamo tako v namene preprečevanja kot tudi zdravljenja v vseh pojavnih oblikah športa (šport mladih, rekreativni in vrhunski šport).

V našem primeru gre za vadbeno terapijo, prilagojeno zdravstvenemu stanju posameznika, naj bo to poškodba gibalnega aparata, slaba telesna drža, kronična obolenja ali druga bolezenska stanja.

Naše poslanstvo je tako s pomočjo gibanja in sestave ustreznega vadbenega programa, pomagati posamezniku s težavami v gibalnem aparatu na različnih nivojih.

“Zdravje je stanje ravnovesja vseh življenjskih funkcij, kot tudi usklajenost fizičnega in duhovnega telesa.”
Ker želimo deliti široko znanje o skrbi za telo, uživati v čim večjem številu v naravi, na izletih in pohodih, prirejati še več dogodkov, zaradi čudovitih dosedanjih odzivov, ponujamo možnost prijave na e-novice.
Prijavi se in ne zamudi zanimivih, poučnih in zabavnih projektov, ki jih pripravljamo!