Lončarič Tanja – Remedios zasebna fizioterapija
Lokacija
Ulica borcev 1b,
2000 Maribor
Pokličite nas
+386 (0)41 260 097
Pošljite sporočilo
info@remedios.si
Delovni čas
pon. - pet.: 8.00 do 21.00
Sobota in nedelja po dogovoru.

Šport in gibanje sta me začela zanimati že od malih nog. Pri svojih 6 letih, sem začel s treniranjem košarke, kjer sem se spoznal s športom in se z njim zelo resno ukvarjal vse do konca srednje šole. Vsak šport spremljajo poškodbe, rehabilitacija pa je ključna za povrnitev športnika nazaj v tekmovalno okolje. Glavni vzrok prenehanja športne kariere je bila poškodba kolena, kjer sem na svoji lastni koži občutil kako pomembna je rehabilitacija. Med celotnim okrevanjem sem ugotovil kako veliko vlogo imajo fizioterapevti za uspešno in učinkovito rehabilitacijo. Ob koncu srednje šole, ko je bil čas o odločanju kam naprej, sem se odločil za študij fizioterapije in poklic fizioterapevta.

Šolal sem se na Visokošolskem zavodu Fizioterapevtika. V času šolanja sem spoznal Tanjo Lončarič, ki mi je predstavila tehnike ortopedske in manualne terapije. Tekom študija sem se začel izobraževati za Cyriax terapevta, kjer sem spoznal izjemne tehnike fizioterapevtske rehabilitacije. Cyriax terapija mi je dala popolnoma drugačen pogled na fizioterapijo, odprla vrata v svet diagnostike in vzročnega reševanja težav. Spoznal sem se z izjemnimi tehnikami fizioterapevtske rehabilitacije.

Po koncu študija sem dobil priložnost za delo s Tanjo Lončarič, ki me je vzela pod svoje okrilje in mi resnično predstavila visoka merila dobre fizioterapevtske prakse. Med študijem sem začel sodelovati tudi z mednarodno učiteljico in fizioterapevtko Heidi Tanno, ki mi je pokazala svet trigger točk. Ob sodelovanju na seminarjih sem se od nje veliko naučil, to znanje pa s pridom uporabljam tudi v praksi. Tekom študija sem opravljal več priložnostnih del, sodeloval sem tudi s košarkarskim klubom.

Vse izkušnje, ki sem jih nabral tekom študija in pri delu s Tanjo uporabljam tekom rehabilitacije. Menim da je vzročno reševanje težav povezano s celostno rehabilitacijsko obravnavo ključ za uspešno rehabilitacijo.

“Zdravje je stanje ravnovesja vseh življenjskih funkcij, kot tudi usklajenost fizičnega in duhovnega telesa.”
Ker želimo deliti široko znanje o skrbi za telo, uživati v čim večjem številu v naravi, na izletih in pohodih, prirejati še več dogodkov, zaradi čudovitih dosedanjih odzivov, ponujamo možnost prijave na e-novice.
Prijavi se in ne zamudi zanimivih, poučnih in zabavnih projektov, ki jih pripravljamo!