Lončarič Tanja – Remedios zasebna fizioterapija
Lokacija
Ulica borcev 1b,
2000 Maribor
Pokličite nas
+386 (0)41 260 097
Pošljite sporočilo
info@remedios.si
Delovni čas
pon. - pet.: 8.00 do 21.00
Sobota in nedelja po dogovoru.

Gre za individualno obliko vadbene terapije, pri kateri vam nudimo povsem individualen pristop dela in vadbe 1:1. Namenjena je vsem, ki se zaradi svojega zdravstvenega stanja, ne morete priključiti klasičnim skupinskim vadbam, posameznikom s težavami v gibalnem aparatu (bolečine, specifične poškodbe) in tistim, ki si želite bolj osebnega in ciljano usmerjenega vadbenega procesa.


V okviru individualne kinezioterapije vam nudimo:

  • Pred-operativno kinezioterapijo - telesna (fizična) priprava pacienta na ortopedski ali travmatološki operativni poseg.
  • Po-operativno kinezioterapijo - vrnitev posameznika na isti ali višji nivo telesne pripravljenosti, kot je bila pred poškodbo. Vrnitev športnika v tekmovalno/trenažni proces po poškodbi.
  • Kinezioterapijo namenjeno preprečevanju in izboljšanju slabe telesne drže
  • Preventivna kinezioterapija - usmerjena k celotnemu organizmu, s ciljem preprečevanja funkcionalnih nepravilnosti, nastalih zaradi enostranskih obremenitev, bodisi v športu kot vsakdanjem življenju. Učenje pravilnih gibalnih vzorcev, ponovno vzpostavljanje mišičnega ravnovesja, izboljšanje gibalne učinkovitosti, zdravja in vsesplošnega počutja.
“Zdravje je stanje ravnovesja vseh življenjskih funkcij, kot tudi usklajenost fizičnega in duhovnega telesa.”
Ker želimo deliti široko znanje o skrbi za telo, uživati v čim večjem številu v naravi, na izletih in pohodih, prirejati še več dogodkov, zaradi čudovitih dosedanjih odzivov, ponujamo možnost prijave na e-novice.
Prijavi se in ne zamudi zanimivih, poučnih in zabavnih projektov, ki jih pripravljamo!