Lončarič Tanja – Remedios zasebna fizioterapija
Lokacija
Ulica borcev 1b,
2000 Maribor
Pokličite nas
+386 (0)41 260 097
Pošljite sporočilo
info@remedios.si
Delovni čas
pon. - pet.: 8.00 do 21.00
Sobota in nedelja po dogovoru.

Gre za individualno obliko vadbene terapije, pri kateri vam nudimo povsem individualen pristop dela in vadbe 1:1. Namenjena je vsem, ki se zaradi svojega zdravstvenega stanja, ne morete priključiti klasičnim skupinskim vadbam, posameznikom s težavami v gibalnem aparatu (bolečine, specifične poškodbe) in tistim, ki si želite bolj osebnega in ciljano usmerjenega vadbenega procesa.


V okviru individualne kinezioterapije vam nudimo:

  • Pred-operativno kinezioterapijo - telesna (fizična) priprava pacienta na ortopedski ali travmatološki operativni poseg.
  • Po-operativno kinezioterapijo - vrnitev posameznika na isti ali višji nivo telesne pripravljenosti, kot je bila pred poškodbo. Vrnitev športnika v tekmovalno/trenažni proces po poškodbi.
  • Kinezioterapijo namenjeno preprečevanju in izboljšanju slabe telesne drže
  • Preventivna kinezioterapija - usmerjena k celotnemu organizmu, s ciljem preprečevanja funkcionalnih nepravilnosti, nastalih zaradi enostranskih obremenitev, bodisi v športu kot vsakdanjem življenju. Učenje pravilnih gibalnih vzorcev, ponovno vzpostavljanje mišičnega ravnovesja, izboljšanje gibalne učinkovitosti, zdravja in vsesplošnega počutja.