Lončarič Tanja – Remedios zasebna fizioterapija
Lokacija
Ulica borcev 1b,
2000 Maribor
Pokličite nas
+386 (0)41 260 097
Pošljite sporočilo
info@remedios.si
Delovni čas
pon. - pet.: 8.00 do 21.00
Sobota in nedelja po dogovoru.

Strokovno pot sem začela na  Srednji zdravstveni šoli v Mariboru. Tukaj sem začutila svoje poslanstvo za delo z bolniki. Nekaj let sem trenirala odbojko in bila večkrat poškodovana. Rezultat izkušenj iz tega obdobja je bil študij fizioterapije.

Prva zaposlitev je bil Dom upokojencev Maribor, kjer sem začela pridobivati strokovne izkušnje, predvsem pa tiste življenjske. Po štirih letih sem se zaposlila v UKC Maribor. Tam sem delala pet let, predvsem na travmatološkem oddelku in v kabinetu za zgodnjo rehabilitacijo po politravmah in športnih poškodbah. Tukaj sem spoznala izjemno fizioterapevtko Darjo Kramberger, ki mi je kot strokovna mentorica odprla nove poglede na strokoven in odgovoren odnos do bolnikov, predvsem je dala nov pomen vprašalnici zakaj.

Z željo po novih izzivih sem leta 2000 odprla Zasebno fizioterapijo Remedios v Dupleku, kjer sem opravljala storitve na koncesijo in samoplačniško. V tem času se je zgodila na moji strokovni poti prelomnica. Preko zbornice fizioterapevtov Slovenije sem spoznala izjemnega človeka in učitelja Rene de Bruijna. Navdihnil me je z manualno tehniko Cyriax, kar mi pomaga predvsem prepoznati patologijo, opredeliti vrsto terapije in oceniti njeno uspešnost. Z njim sodelujem kot učenka, prevajalka in asistenka vse do danes. Ob delu sem izpopolnjevala svojo tehniko prišla do novih spoznanj, o čemer sem velikokrat predavala svojim kolegom na simpozijih fizioterapevtov Slovenije.

Leta 2015 sem nadaljevala z delom v novih prostorih in brez koncesijske dejavnosti, predvsem zaradi tega, da lahko ponudim ljudem najboljšo pomoč, takoj ko jo potrebujejo.

Od leta 2017 učim na visokošolskem zavodu Fizioterapevtika, kot učitelj strokovnih veščin. Predajati mladim svoje znanje in predvsem strokovne izkušnje je poslanstvo, ki mi je v veliko veselje in zadovoljstvo.

Remedios zasebna fizioterapija pa nisem samo jaz, Tanja Lončarič ampak team mladih, izobraženih, srčnih ljudi, različnih strok in izobrazbe, s katerimi se trudimo postavljati nove smernice in trende v celostni obravnavi ljudi, ki potrebujejo našo pomoč.

“Zdravje je stanje ravnovesja vseh življenjskih funkcij, kot tudi usklajenost fizičnega in duhovnega telesa.”
Ker želimo deliti široko znanje o skrbi za telo, uživati v čim večjem številu v naravi, na izletih in pohodih, prirejati še več dogodkov, zaradi čudovitih dosedanjih odzivov, ponujamo možnost prijave na e-novice.
Prijavi se in ne zamudi zanimivih, poučnih in zabavnih projektov, ki jih pripravljamo!