Lončarič Tanja – Remedios zasebna fizioterapija
Lokacija
Ulica borcev 1b,
2000 Maribor
Pokličite nas
+386 (0)41 260 097
Pošljite sporočilo
info@remedios.si
Delovni čas
pon. - pet.: 8.00 do 21.00
Sobota in nedelja po dogovoru.

HYPERVOLT je naprava za visokofrekvenčno vibracijsko masažo. Je lahka, prenosna in enostavna za uporabo, prinaša odlične rezultate. Posebej učinkovita je za targetirano masažo globokih tkiv, deluje pa tudi preventivno, saj zmanjša možnost poškodb. Ima pet različnih nastavkov, ki jih glede na področje enostavno zamenjamo, s čimer ponuja precej več možnosti kot običajen masažni valj.


Glavne koristi masaže s Hypervolt masažno napravo:

  • Lajša bolečine v mišicah,
  • lajša togost mišic,
  • izboljša cirkulacijo,
  • izboljša mišično gibljivost.

Redna uporaba tega profesionalnega masažnega pripomočka pomaga zmanjšati bolečine v mišicah in sklepih, razbije napetost  ter izboljša splošno športnikovo (uporabnikovo) gibljivost.

Uporablja se za tri namene: za ogrevanje oziroma pripravo na trening, po treningu za hitrejšo regeneracijo (ne dopustimo mišicam, da se po napornem treningu zategnejo,) ter tudi med samim treningom, s čimer se izboljša pretok krvi do mišic. Pomaga lahko razbiti brazgotine prejšnjih poškodb in zmanjša nastajanje mlečne kisline, kar zmanjša stopnjo neugodja.

“Zdravje je stanje ravnovesja vseh življenjskih funkcij, kot tudi usklajenost fizičnega in duhovnega telesa.”
Ker želimo deliti široko znanje o skrbi za telo, uživati v čim večjem številu v naravi, na izletih in pohodih, prirejati še več dogodkov, zaradi čudovitih dosedanjih odzivov, ponujamo možnost prijave na e-novice.
Prijavi se in ne zamudi zanimivih, poučnih in zabavnih projektov, ki jih pripravljamo!