Lončarič Tanja – Remedios zasebna fizioterapija
Lokacija
Ulica borcev 1b,
2000 Maribor
Pokličite nas
+386 (0)41 260 097
Pošljite sporočilo
info@remedios.si
Delovni čas
pon. - pet.: 8.00 do 21.00
Sobota in nedelja po dogovoru.

Svojo športno pot sem začela na začetku osnovne šole, ko sem se navdušila nad igro odbojke. Odbojka je nato za 11let postala del mojega vsakdana, in nekaj brez česar si ne predstavljam svojega odraščanja. Skozi številne športne izkušnje, ki mi jih je dala odbojka, sem pridobila veliko znanja in veščin, ki jih danes s pridom uporabljam v praksi. In prav zaradi želje po tem, da ostanem v športu in naredim nekaj dobrega tudi za druge, me je pot peljala na Fakulteto za šport, k študiju Kineziologije, kjer sem uspešno zaključila prvo stopnjo in se nato vpisala na magistrski program kinezioterapije. V prihodnosti želim predvsem izpopolnjevati in nadgrajevati svoje znanje in izkušnje na področju športnih poškodb in njihovi rehabilitaciji, ter ljudem pomagati k bolj zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu.

Svoje delovne izkušnje sem tekom študija začela nabirati v šoli rolanja in drsanja Lucky Luka, kjer sem v vlogi vaditelja večino časa preživela v družbi otrok. Delo z mlajšimi sem nadaljevala kot animatorka na športnih otroških rojstnih dnevih v Športnem centru Barada v Mariboru. Največ izkušenj z delom z odraslimi sem pridobila na strokovni praksi v Fizioterapiji Fuchs, kjer sem pomagala pri vadbi rehabilitacije po različnih športnih in drugih poškodbah, poseben poudarek pa smo dajali tudi vadbi za zdravo hrbtenico. Kot prostovoljka v URI Soča sem sodelovala pri vodenju vadb v bazenu z bolniki s poškodbami vratne hrbtenice. Nekaj časa sem vodila tudi vadbo starejših v ŠD Ježica.

Želja po novem znanju in izkušnjah me je nato pripeljala do ekipe KinVital-a, kjer sem aktivno sodelovala pri načrtovanju, pripravi in vodenju različnih vadb tako v naravi kot v dvorani, od funkcionalne vadbe, vadbe za starejše, tekaške vadbe, vadbe za zdravo hrbtenico in terapevtske vadbe.

Povezovanje med strokami – sodelovanje med fizioterapevt in kineziologi, me je nato pripeljalo do Tanje in ostale ekipe Remedios, ki se je oblikovala tekom časa, s katero že več let zelo uspešno sodelujemo na področju rehabilitacije, pozne rehabilitacije – kinezioterapije in različnih vadb za vse populacije. Naše poslanstvo je pomagati ljudem s težavami v gibalnem aparatu, na različne načine, ter jim tako omogočiti boljše in kakovostnejše življenje.

“Zdravje je stanje ravnovesja vseh življenjskih funkcij, kot tudi usklajenost fizičnega in duhovnega telesa.”
Ker želimo deliti široko znanje o skrbi za telo, uživati v čim večjem številu v naravi, na izletih in pohodih, prirejati še več dogodkov, zaradi čudovitih dosedanjih odzivov, ponujamo možnost prijave na e-novice.
Prijavi se in ne zamudi zanimivih, poučnih in zabavnih projektov, ki jih pripravljamo!