Lončarič Tanja – Remedios zasebna fizioterapija
Lokacija
Ulica borcev 1b,
2000 Maribor
Pokličite nas
+386 (0)41 260 097
Pošljite sporočilo
info@remedios.si
Delovni čas
pon. - pet.: 8.00 do 21.00
Sobota in nedelja po dogovoru.

Že kot otrok sem pokazal veliko zanimanje za šport. Treniral sem atletiko, kasneje samoobrambo, najbolj pa me je pritegnilo gorsko kolesarjenje. V tekmovalnem športu se nekako nisem našel, a me je strast do gibanja vseeno pripeljala na študij Kineziologije na Fakulteti za šport. V času študija sem vzljubil športe na prostem, zato tudi največ prostega časa preživim v naravi na kolesu, v tekaških copatih ali na smučeh.

Tekom študija sem pridobival praktične izkušnje na različnih področjih. Sodeloval sem s športnim društvom KinVital kot vaditelj tekaške in funkcionalne vadbe, delal sem v Bodifit fitnesu, bil sem dejaven kot vaditelj plavanja in precej časa kot učitelj smučanja.

Po končani diplomi, sem se vpisal na magistrski program Kinezioterapije, kjer je začelo rasti zanimanje za področje športnih in drugih poškodb ter rehabilitacijske vadbe.

Zame je gibanje osnovna potreba, je kot del osebne higiene in je hkrati način življenja. Ker se zavedam pomena telesne aktivnosti in ker me to tako zelo veseli, bi si v prihodnje želel prenašati svoja znanja in izkušnje na ljudi, da bi zaživeli bolj aktivno in zdravo življenje.

“Zdravje je stanje ravnovesja vseh življenjskih funkcij, kot tudi usklajenost fizičnega in duhovnega telesa.”
Ker želimo deliti široko znanje o skrbi za telo, uživati v čim večjem številu v naravi, na izletih in pohodih, prirejati še več dogodkov, zaradi čudovitih dosedanjih odzivov, ponujamo možnost prijave na e-novice.
Prijavi se in ne zamudi zanimivih, poučnih in zabavnih projektov, ki jih pripravljamo!