Lončarič Tanja – Remedios zasebna fizioterapija
Lokacija
Ulica borcev 1b,
2000 Maribor
Pokličite nas
+386 (0)41 260 097
Pošljite sporočilo
info@remedios.si
Delovni čas
pon. - pet.: 8.00 do 21.00
Sobota in nedelja po dogovoru.

Naravno zdravljenje podprto s sodobno tehnologijo. S terapijo na edinstven način spodbujamo naravne zmožnosti organizma za uravnavanje bolečine in rehabilitacijo po poškodbah. Gre za medicinski pripomoček InterX, ki deluje na osnovi elektrostimulacije: s pomočjo elektrod preko kožne površine stimulira živčni sistem, da se ta optimalno odzove na poškodbo, vnetje oziroma bolečino ter sproži organizmu lastne procese zdravljenja prizadetega tkiva. Postopek je učinkovit, hkrati pa povsem varen, neinvaziven in nima stranskih učinkov.


Prednost tehnologije InterX izvira predvsem iz sistema povratnih informacij, s pomočjo katerega se električni dražljaji prilagajajo impedanci pacientove kože.

Električne lastnosti kože in podkožnega tkiva se zaradi poškodbe ali vnetja spremenijo, med terapijo pa se odzivajo na elektrostimulacijo. Naprava InterX zaznava te spremembe in jim nenehno prilagaja stopnjo in vrsto električnih impulzov, s tem pa preprečuje, da bi se telo privadilo na stalno stimulacijo in jo ignoriralo, k čemur sicer spontano teži.

Ker aparat zaznava impedanco kože in s tem prizadeta področja oziroma mesta, ki so z njimi nevrološko povezana, terapevtu omogoča določiti tiste točke na koži, kjer bo učinek stimulacije optimalen. Interaktivna nevrostimulacijska terapija se torej odlikuje po edinstveni zmožnosti iskanja najprimernejših mest zdravljenja, preko katerih dovaja specifičen pulzirajoč tok s široko amplitudo.

“Zdravje je stanje ravnovesja vseh življenjskih funkcij, kot tudi usklajenost fizičnega in duhovnega telesa.”
Ker želimo deliti široko znanje o skrbi za telo, uživati v čim večjem številu v naravi, na izletih in pohodih, prirejati še več dogodkov, zaradi čudovitih dosedanjih odzivov, ponujamo možnost prijave na e-novice.
Prijavi se in ne zamudi zanimivih, poučnih in zabavnih projektov, ki jih pripravljamo!