Lončarič Tanja – Remedios zasebna fizioterapija
Lokacija
Ulica borcev 1b,
2000 Maribor
Pokličite nas
+386 (0)41 260 097
Pošljite sporočilo
info@remedios.si
Delovni čas
pon. - pet.: 8.00 do 21.00
Sobota in nedelja po dogovoru.

Vzgojen sem bil v športnem duhu, hkrati pa že od malih nog gojim željo po tem, da bi pomagal ljudem. Menim, da me je vse že iz otroštva usmerjalo v smer, kjer sem sedaj.

14 let sem treniral hokej na ledu in igral za ekipo Maribor ter slovensko mladinsko reprezentanco. Med leti 2014 in 2017 sem vodil treninge gimnastike in motorične treninge za športno društvo Grabit, sam pa najbolj odklopim možgane med deskanjem na snegu, kolesarjenjem, plezanjem in surfanjem. Vsem dobro znane športne poškodbe so velik del življenja, zato so v meni vzbudile veliko zanimanja. Spraševati sem se začel, na kakšen način bi lahko pospešil celjenje in s tem prijateljem omogočil, da bi se čim hitreje vrnili k športu. Ugotovil sem, da bi lahko svoji dve veliki ljubezni - medicino in gibanje združil, zato sem se po gimnaziji vpisal na študij fizioterapije.

Že med študijem sem v popoldanskem času svoje znanje na praktičnem delu izpopolnjeval v hokejskem klubu in v zasebni fizioterapiji. V času pripravništva v ZD Maribor sem pridobil izkušnje predvsem iz ambulantnega načina dela - tako s kroničnimi kot akutnimi stanji pacientov vseh generacij. Po pripravništvu sem se zaposlil v privatni športni kliniki v znanem mondenem smučarskem središču Lech (Dr. Rhomberg Unfallsanatorium-Astrid Rhomberg physio Lech), kjer sem svoje znanje širil štiri leta. Tam smo se ukvarjali z rehabilitacijo post-operativnih poškodb, pa tudi z konzervativnimi pristopi ortopedske medicine akutnih ter kroničnih stanj. Delo temelji na individualnem pristopu k pacientu, prevladujoča oblika terapije pa je manualna terapija. Zaradi visokokvalificiranega osebja sem pridobil bogate izkušnje na več področjih zdravljenja.

Opravil sem dodatno izobraževanje iz limfne drenaže, manualne terapije ramenskega sklepa, manualne terapije kolenskega sklepa, medical Flossing-a, Dry needling terapije in napredovalni tečaj elektro Dry-needlinga, Trigger point terapije, Kinesio-taping terapije, Cyriax tečaja manualne terapije rehabilitacije ledvene hrbtenice, gležnja in kolena, Cyriax tečaja manualne terapije rehabilitacije ramenskega sklepa, zapestja in vratne hrbtenice.

Po povratku domov, me je splet okoliščin pripeljal do izjemne fizioterapevtke Tanje. Zaradi podobnih pogledov na obravnavo, sva našla skupno pot. V zasebni fizioterapiji Remedios sem začutil svoje poslanstvo in verjamem, da vam lahko s skupno željo po izvajanjem najstrokovnejših in najmodernejših pristopov, ponudimo najboljšo možno celostno obravnavo.

“Zdravje je stanje ravnovesja vseh življenjskih funkcij, kot tudi usklajenost fizičnega in duhovnega telesa.”
Ker želimo deliti široko znanje o skrbi za telo, uživati v čim večjem številu v naravi, na izletih in pohodih, prirejati še več dogodkov, zaradi čudovitih dosedanjih odzivov, ponujamo možnost prijave na e-novice.
Prijavi se in ne zamudi zanimivih, poučnih in zabavnih projektov, ki jih pripravljamo!